20.03.09

”S’ha de fer una visita a la FIFA”

El vicepresident de la Federació Espanyola de Futbol i ma dreta d’Ángel María Villar, màxim mandatari d’aquesta entitat, s’ha mostrat totalment a favor de les seleccions catalanes i no dubte en afirmar que ”segur que veurem a Catalunya disputar un Mundial algun dia”. Gaspart proposa fer una visita a la FIFA ”per explicar la nostra voluntat de competir oficialment” i assegura que tindria el suport de Villar ”segur que ens ajudaria encara que fos per transmetre les nostres inquietuds”.

Veure entrevista
També proposa organitzar una lliga preliminar de nacions amb accés a les competicions oficials per la vencedora. Dit tot això sobta ara que Villar ens negui una de les dates a que s’havia compromès per la celebració del torneig. Potser estaria bé, sabent tot això que diu el Sr.Gaspart, que entre tots, i començant per ell a qui coneix molt bé, el fessin reflexionar i canviar de pensament.