20.03.09

Itàlia no ens vol

Es nega a jugar amb Catalunya

Segons informa aquest divendres Catalunya Ràdio, la selecció italiana de futbol no estaria disposada a disputar cap amistòs amb la Selecció Nacional Catalana de futbol. Sempre segons aquesta emissora, la Federació Catalana de Futbol hauria sondejat la Federació Italiana per proposar-los un enfrontament de cara al proper mes de juny.

El màxim organisme del futbol transalpí, però, s’hi hauria negat, argumentant que, per prestigi, Itàlia només s’enfronta a combinats reconeguts per la FIFA. Caldria potser que la federació d’aquest país mirès els últims precedents i se n’adonès que seleccions com l’Argentina o el Brasil no han dubtat a l’hora d’enfrontar-se a la catalana i en cap cas la seva imatge s’ha vist perjudicada. Al contrari, sempre s’han enfrontat a una Catalunya d’alt nivell esportiu i l’afició ha respost com s’esperava.