20.03.09

Catalunya, Brasil, Argentina i Anglaterra

Ja fa temps que la Plataforma treballa per aquesta Copa de les Nacions i no es rendeix de cara a que es pugui celebrar aquest mateix any. La data de novembre que havia validat Villar significava tenir un torneig de somni amb seleccions internacionals d’altíssim nivell com Brasil, Argentina i Anglaterra. Del 14 al 18 de novembre estava encarrilant-se un campionat d’impacte mundial i on fins i tot una marca esportiva estava dissenyant la pilota especial del torneig. Argentina-Anglaterra i Catalunya-Brasil eren els creuaments per a una final que podria ser la del mateix proper Mundial. No està tot perdut i encara és possible, simplement aquells que tenen influència i que sovint s’omplen la boca de catalanisme, haurien d’actuar. Només així podrem seguir avançant!