19.03.09

Amb una mà al davant i l’altra al darrera

Villar no respecta el pacte

Ja se sap que una cosa són les paraules i una altra els fets. Les paraules moltes vegades se les emporta el vent com ha passat per enèsima ocasió quan parlem de pactes amb la Federació Espanyola de Futbol. Molts s’omplien la boca dient que Villar havia donat a la Federació Catalana de Futbol dues dates segures per a la realització del torneig i que no hi havia cap problema per tirar-lo endavant. Mesos més tard sembla que la data del novembre, la millor perquè hi havia temps suficient per a fer una bona organització i portar potents seleccions internacionals, ha quedat suspesa perquè en teoria ara Espanya vol fer un amistós per a commemorar el centenari de la RFEF.
L’única data que ara queda lliure és el 6 de juny i en aquesta no hi podrien anar els millors jugadors catalans ja que Espanya juga una setmana després la Copa Confederacions. I per si això no fos prou, a banda, hi ha un torneig europeu sub-21 que faria impossible també la presència de Bojan o Busquets. Mentre es segueix treballant per reconduir la situació i poder assolir l’objectiu de la Copa de les Nacions, el 6 de juny sonen rivals com Itàlia o Rússia.

La pregunta és: Cal tant esforç per fer novament un partit de costellada que tothom ha coincidit a dir que ja està caducat? I cal fer-lo sense els nostres millors jugadors?. Deixo les dues preguntes a l’aire però la resposta sembla clara. És moment de dir prou i plantar-nos en busca del nostre objectiu: la copa de les nacions ja per aquest any!