18.03.09

Catalunya s’imposa 1 a 0 a Espanya!

Ja és aquí el nou MOD del PES ’09

Si parlem de noves tecnologies, que Catalunya competeixi oficialment i a sobre s’imposi a Espanya a la final de l’Eurocopa, ja és una realitat. L’Associació de Joves Catalunya en Joc, que té el suport de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, ens permet des d’avui mateix que la nostra selecció sigui present en el famós Pro Evolution Soccer 2009 per a PC.

Guanyar un Mundial o un Europeu amb els millors jugadors catalans dins un entorn de realisme increible ja és possible. Les pancartes del camp amb el lema prohibit ”una nació-una selecció”, les cares actualitzades dels jugadors catalans o la presència d’Euskal Herria són algunes de les novetats d’aquesta nova versió. A què esperes per descarregar-te’l? Ho pots fer des d’aquí mateix. Molta sort i arriba ben lluny amb la nostra selecció!

Mentrestant, per anar practicant, us deixem un bon exemple de com ho heu de fer. No us perdeu la victòria de Catalunya sobre Espanya! Campions!!!!!