17.03.09

Dos catalans al Mundial

Jiu jitsu brasiler

Rogent Lloret a la categoria màxima de més de 95Kg faixa negra i David Aranha a l’absoluta menys de 73Kg faixa blava, han aconseguit la seva classificació per participar al World Professional Jiu Jitsu Cup Abu Dhabi 2009, que tindrà lloc els dies 1 i 2 de maig. Lloret i Aranha van aconseguir el passi el passat cap de setmana a Barcelona, on va tenir lloc la fase selectiva d’Europa, organitzada per l’Associació Catalana de Jiu Jitsu Brasiler.
En aquesta selectiva, una de les sis disputades arreu del món, hi han participat 200 atletes europeus. De la mateixa han sortit els 7 representants d’Europa, entre ells els dos catalans, que prendran part, amb totes les despeses d’estada i desplaçament pagades, en una competició dotada amb 120.000 dòlars de premis en metàl·lic.

La trobada de Barcelona, que s’ha consolidat com a seu europea i ja prepara l’edició del 2010, ha comptat amb la presencia de Carlos Santos, president de la Federació Internacional (IPJJF), i el suport del xeic Mohamad Bin Zayed Al Nayan.