06.03.09

Les eleccions a la FEEC, el 21 de març

Finalment, el dissabte 21 de març es celebraran les eleccions a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, FEEC.

A l’hora de redactar aquesta noticia, la Junta Electoral, ja havia aceptat oficialment les dues candidatures presentades. Una candidatura, ENTITATS I PAIS, l’encapçala el Sr. Daniel Planas i està formada bàsicament per gent de les anteriors junta i consell de la federació i reclama més poder per a les entitats en el si de la federació.

L’altra, PER UNA FEEC FORTA I INDEPENDENT, encapçalada pel Sr. Jordi Quera i integrada també pel seleccionador català de curses d’alta muntanya i gent de pes dins l’excursionisme català, és la candidatura que ha motivat un interès especial per aquestes eleccions perquè proposa, en el seu programa electoral, la desvinculació de la federació espanyola, FEDME, i la recuperació de la posició internacional de la FEEC en tots els àmbits, siguin o no competitius.

Aquest 21 de març, els quasi 30.000 federats de la FEEC, a través de les més de 300 entitats que la composen, podrán decidir-ho a les urnes.