05.03.09

Sorteig de material de les Seleccions Catalanes

La Plataforma al Facebook

Més de 23.000 persones donen suport a la causa oberta al Facebook en favor del reconeixement internacional de les Seleccions Catalanes. Una vegada més es demostra el suport popular a la lluita que des de fa anys dur a terme la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes.

Per agrair totes aquestes persones que ens donen suport hem organitzat un sorteig de tres lots de material de les Seleccions Catalanes. Per participar-hi només cal enviar un correu electrònic a
Envia’ns un correu a info@seleccions.cat indicant el tema de l’enquesta, i com no, aprofiteu per votar!

El període per a rebre els correus acabarà el diumenge a la nit així que no podeu perdre el temps! I si encara no esteu donats d’alta a la causa en favor de les Seleccions Catalanes podeu fer-ho a Seleccions Catalanes al Facebook