02.03.09

Sense respostes!

Lissavetzky a l’Hora Q de TV3

El secretari de l’Estat per a l’Esport, Jaime Lissavetzky, s’ha mostrat novament contrari a l’oficialitat de les seleccions catalanes fent servir arguments contradictoris i no contestant les preguntes formulades pel president de la Plataforma Proseleccions Xavier Vinyals. ”Creu que Catalunya és una nació? Perquè si ho creu entendrà que volguem la nostra selecció. I si creu que no ho és, què tenen altres països esportius que competeixen internacionalment, com Escòcia, a diferència de Catalunya?”. I la segona pregunta: ”Perquè el govern de l’Estat, amb diners públics, està anant en contra d’entitats de dret privat com són les federacions esportives catalanes?. Lissavetzky no només no ha sabut contestar sinó que irònicament s’ha mostrat satisfet de rebre la samarreta oficial de la selecció catalana amb el seu nom.