23.02.09

L’ACRL, a la FOCIR

Internacionalització del Rugby Lliga

L’Associació Catalana de Rugby Lliga s’ha afegit al projecte de la FOCIR; ara ja són 33 les entitats que formen part de la Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes. D’aquesta manera, l’ACRL s’afegeix a altres organitzacions esportives com ara la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya, Mountain Wilderness Catalunya, el Centre Excursionista de Catalunya i moltes d’altres àmbits com la Coral Sant Jordi o l’Associació Catalana per a la Defensa dels Drets Humans, per exemple.
La FOCIR técom a objectius estimular i proporcionar recursos a la participació de les entitats catalanes a l’escenari internacional, donar suport i estudiar la contribució del teixit associatiu català a les relacions exteriors de Catalunya (paradiplomàcia) i a l’agenda global i ser una plataforma referent en el camp de la internacionalització del teixit associatiu català, promovent una ciutadania amb dimensió global.

L’Associació Catalana de Rugby Lliga va néixer per la necessitat d’organitzar a Catalunya l’esport del rugby XIII o rugby lliga. És membre de la Federació Europea de Rugby LLiga (RLEF) desde 2008.