16.02.09

Temporada completa

2009 farcit pel nostre twirling

La nostra Selecció Nacional Catalana de twirling afronta aquest 2009 un calendari amb diverses cites internacionals oficials, totes de primer nivell, on els i les nostres esportistes intentaran portar la nostra bandera el més amunt possible. Primer es disputarà un encontre amistòs contra França en una seu encara per determinar del país veí, concretament entre els dies 26 i 28 de juny. Serà però, simplement una preparació de cara als dos plats forts que arribaran durant les següents setmanes: del 3 al 5 de juliol, també a França, concretament a Estrasburg,, es disputarà el Campionat d’Europa.
Finalment, al mes d’agost, entre els dies 6 i 8, la ciutat australiana de Sydney serà l’escenari de la V International Cup, on s’aplegaran els millors esportistes de la disciplina, entre els quals hi haurà evidentment els nostres.

Més informació a www.twirlingcat.com