12.02.09

Partit de futbol per les seleccions a Esplugues!

Acte pel reconeixement organitzat per ERC

Sota el lema ”Pel dret a decidir Volem Seleccions Catalanes Ja!!!’, el proper dissabte 14 de febrer hi ha una cita per reclamar l’oficialitat de les nostres seleccions. Esquerra d’Esplugues organitza un partit de futbol entre una selecció d’entitats d’Esplugues i gent d’ERC. El partit serà a les 11 del matí a l’escola Lola Anglada (C/M.de Falla, 5-9). Posteriorment, a les 12:30, hi haurà un vermut al Centre Cultural l’Avenç amb xerrades a càrrec del Sr.Lluís Aloy, (ex seleccionador català de curses de muntanya) el Sr. Xavier Arias, alpinista i guia de muntanya i un representant d’ERC. L’acte compta amb el suport de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes! Us animem a tots a participar-hi! Una nació-una selecció!