09.02.09

Tornem a Amèrica

Calendari 2009 de patinatge

La Copa Amèrica masculina d’hoquei patins no tornarà fins el 2010 i, en aquesta ocasió, es disputarà a Catalunya. Abans, però, aquest 2009 tornarà a ser el torn de la nostra Selecció Nacional femenina, que ara fa dos anys va ser subcampiona del torneig en caure a la final davant les amfitriones, les xilenes. Aquest any, el torneig es disputarà al mes de juliol a la ciutat de Cali (Colòmbia), i allà, les de Josep Maria Barberà intentaran, aquest cop sí, aixecar el títol de campiones.
Però aquest 2009 hi haurà també compromisos per a les altres Seleccions de la Federació Catalana de Patinatge. Del 16 al 19 d’abril, la localitat colombiana de Villavicencio organitzarà el Sud-americà de patinatge de velocitat, un torneig on els nostres hi tenen molt a dir, si tenim en compte els bons resultats que han assolit els últims anys en aquest mateix torneig, així com en la Copa Cono Sur. Pel que fa al patinatge artístic, la Confederación Sudamericana de Patín encara està pendent de confirmar la seu i les dates definitives del campionat continental de la disciplina.