06.02.09

La temporada més difícil

El 2009, com a equip privat

Els nostres campions de curses de muntanya no podran aquest any inscriure’s al Mundial de curses de muntanya com a catalans. Després del fosc episodi que el passat estiu va acabar amb l’expulsió de Catalunya i Euskadi com a membres de la internacional per fer-hi entrar la federació espanyola (FEDME), aquesta temporada la Selecció Nacional de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) s’haurà de conformar participant en les World Series com a equip privat, si és que finalment considera apropiat fer-ho.
Quedarà, doncs, exclosa de les competicions internacionals per seleccions, com ara l’Europeu i el Campionat del Món, que seran priviligei únic de la FEDME i que, per tant, podrà convocar els nostres atletes. Tot i això caldrà donar-los tot el nostre suport quan defensin la samarreta de la FEEC i, per tant, els colors de Catalunya. Ho farien en un total de nou proves, que serien les següents: Csta Rica (18 Abril), Euskadi (24 Maig), Andorra (28 Juny), Itàlia (26 Juliol), Estats Units (16 Agost), Escòcia (5 Setembre) i Malàisia (24 Octubre).