05.02.09

Espanya-Canàries de futbol!

I el món segueix girant

La selecció espanyola sub-18 ha jugat contra la de Canàries en la segona jornada del XXXV Torneig Internacional-Copa de l’Atlàntic, sense que aquest enfrontament hagi aixecat cap tipus de polèmica. El cartell de la competició el completaven Alemanya i Irlanda del Nord, però les males condicions meteorològiques al Regne Unit de la Gran Bretanya van impedir el desplaçament dels nord-irlandesos i aquests han estat substituïts per equips juvenils locals de Divisió d’Honor.
Espanya, dirigida per Luis Milla, ha superat Canàries per 5-0 en el partit disputat al camp de San Fernando de Maspalomas. A la selecció espanyola hi ha quatre jugadors del Barça (Thiago, Rochina, Bartra i Torralbo), un de l’Espanyol (Ángel) o un del Liverpool (Pacheco), entre d’altres clubs. En el primer partit del torneig, Espanya va empatar amb el Vecindario, un dels recanvis d’Irlanda del Nord, i la selecció espanyola es jugarà el títol davant Alemanya a la darrera jornada.

Informa: e-notícies