30.01.09

Curs d’entrenadors de Rugby XIII

En sortirà el cos tècnic de la selecció

L’Associació Catalana de Rugby Lliga, entitat responsable del rugby lliga o rugby XIII a Catalunya, organitza en col·laboració amb la RLEF (Rugby League European Federation) el primer curs amb homologació europea d’entrenadors per a rugby lliga a Catalunya. El curs també compta amb la col·laboració de la Federació Catalana de Rugbi.

Aquest curs està dirigit a jugadors, entrenadors, àrbitres i tècnics en general de rugby que vulguin conèixer i aprofundir en el rugby lliga per a què gràcies a aquest títol i a la possibilitat de fer cursos de major nivell, puguin esdevenir entrenadors amb títol oficial. S’hi han inscrit 45 persones, essent un nombre molt positiu tenint en compte el poc coneixement que hi ha encara d’aquest esport en alça al nostre país.
Entre els participants s’escollirà l’equip tècnic que acompanyarà l’Eric Delherbe (Seleccionador Nacional) en la direcció de la Selecció Catalana de Rugby Lliga, que des de l’agost del 2008 pot participar en competicions internacionals de forma oficial.