29.01.09

Sempre a primera línia

El P&P català afronta nous reptes

La nostra Selecció de Pitch & Putt, tercera classificada en el darrer Mundial d’Holanda ’08, tindrà aquest 2009 dues cites internacionals destacades: el Campionat d’Europa absolut i el I Campionat del Món Strokeplay. El primer encara té unes dates i un escenari per determinar, i el segon se celebrarà al camp de La Grande Motte, al Rosselló, entre el 24 i el 26 d’abril.
A aquest darrer torneig, la FCPP portarà un total de deu jugadors: Marçal Moré, Daniel Giménez, Josep Fontdeglòria i Fernando Cano, Marc Lloret, Juan Martí, Joan Poch, Amado Rodríguez, Aby Nachshon i Nil Camacho. Tots ells competiran representant Catalunya, com és habitual en les competicions oficial de la federació internacional d’aquest esport (FIPPA).

Trobareu més informació a www.pitchandputtcat.com