27.01.09

El reconeixement internacional de l’excursionisme català en joc

Demà, presentació a Reus

Com potser haureu anat seguint, la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya) està en període preelectoral. Però no són unes eleccions habituals sinó que està en joc la pervivència de la Selecció Catalana de Curses de muntanya i el seu reconeixement internacional.

Des de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes donem suport a la candidatura d’en Jordi Quera (veure bloc de la candidatura) que és la que proposa i defensa la desvinculació de la FEDME (Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada) i el compromís de treballar per recuperar el reconeixement internacional de la Selecció Catalana de Curses de muntanya.

Demà dimecres 4 de febrer, la candidatura d’en Jordi Quera organitza un acte de presentació a Reus, a les 20:30h, al Centre de lectura (C/Major 45). Us convidem a assistir-hi i a difondre l’acte i la candidatura ajudant així a les nostres seleccions i fent front a l’ofensiva españolista de la FEDME.