26.01.09

Jornades cap a la Independència

La Plataforma, present

Dissabte passat, 24 de gener, Torroella de Montgrí va ser l’escenari de les II Jornades cap a la Independència, organitzades per la secció local d’ERC d’aquesta localitat gironina. La Plataforma Proseleccions hi va tenir una presència destacada, amb la participació del seu vicepresident Sergi Blàzquez que, juntament amb el president de la Federació Catalana de Rugby Xavier-albert Canal, va protagonitzar la conferència “Una Nació, Una Selecció”.
Posteriorment, tots dos també van prendre part en la taula rodona conduïda pel periodista Josep Maria Pasqual, i on també hi havia els altres participants en les jornades, Vicent Sanchis (vicepresident d’Òmnium Cultural i director de Barça TV), Joel Joan (portaveu SIP), Miquel Strubell (professor d’Estudis de Llengües i Cultures de la UOC), Elisenda Romeu i Xavier Altadill (portaveus de la PDD), Enric Canela (portaveu Deumil.cat i catedràtic de la UB) i Roger Buch (politòleg i professor de la URL). Les jornades van resultar tot un èxit, tant pel nivell dels ponents com per la gran assitència de públic.