19.01.09

Premi de prestigi

Rafa López, al Hall of Fame

Rafa López ha estat premiat com a millor lluitador d’arts marcials de l’any per l’International Martial Arts Hall of Fame a Alemanya. El català sumarà a aquest premi dos reconeixements internacionals més de molta importància, ja que el pròxim 10 d’abril, a Nova Jersey (EUA) assistirà com a premiat al reconegut Taekwondo Hall of Fame, únic premi oficial de taekwondo, on serà objecte d’un acte de reconeixement com a pioner a l’estat espanyol en el Taekwondo ITF, on ha disputat 6 mundials al llarg de dues dècades.
López, que sempre ha competit defensant els colors Catalunya i amb el logotip de “Seleccions Catalanes” al seu kimono, és el primer esportista espanyol de la història en rebre aquest premi que compta amb reconeixement internacional de les dues grans federacions que regeixen aquest esport, la ITF i la WTF. Serà premiat juntament amb els guanyadors de medalles als passats Jocs Olímpics de Pequín. Posteriorment, el 12 de juny, a la capital del Regne Unit rebrà per segon any consecutiu el London International Hall of Fame.