15.01.09

Camí cap a l’Europeu

El futsal tindrà un 2009 farcit

La Federació Catalana de Futsal ja treballa fort per aconseguir els millors resultats possibles en un 2009 que arriba ple de compromisos destacats pels nostres internacionals. La primera cita i la més imminent tindrà lloc a casa nostra, a Llívia, l’última setmana del mes de març. Serà la I Copa de les Nacions, hi prendran part vuit seleccions nacionals i formarà part del calendari oficial de l’Associació Mundial de Futsal. Posteriorment, al juny, a Rússia, se celebrarà la Copa del Món, una competició que fa dos anys va permetre veure un Catalunya-Espanya -amb victòria catalana- i on la nostra Federació confia tornar a rebre la invitació dels organitzadors.
Ja a la tardor, a l’octubre, en una seu encara per determinar, tindrà lloc la fase classificatòria per a l’europeu 2010 de la Unió Europea de Futsal i, finalment, al desembre, hi haurà l’Europeu sub’21, amb un escenari també per definir. Segons paraules del Director Tècnic de la federació i Seleccionador Absolut Masculí, Juan Antonio Fernández, la intenció és “que Catalunya continuï millorant el seu nivell internacional. L’any passat vam deixar el llistó molt alt amb el mundial femení i aquest any confiem portar el nom de Catalunya encara més amunt”.