14.01.09

MOD PES3 de PC

Juga amb la Selecció Nacional de Catalunya front a les millors seleccions del món!


Instruccions d’instal.lació per PC
Descarregar versió PC


Instruccions d’instal.lació per PS2
Descarregar versió PS2

PC

 • Juga amb la Selecció Catalana actual (substituint Slovenia) i amb la Catalunya Clàssica (substituint Austràlia)
 • El patch és per a aplicar al PES3 en castellà acabat d’instal.lar, és a dir, en net, esborra tots els canvis i modificacions a nivell de dades de jugadors i esquips que heu fet a través de l’editor del joc. I modifica els gràfics d’entrada, dels menus, banderes, camp nou i equips.
 • Selecció Catalana amb les 1a i 2a equipació de porter i de jugador oficials.
 • Selecció Catalana Clàssica amb la 1a i 2a equipació de porter i jugador oficials.
 • 23 jugadors convocats: Victor Valdes, Capdevila, Carreras, Puyol (C), Gabri, Fernando Navarro, Xavi, Sergio, Gerard, Luis Garcia, Luque, Oleguer, Mingo, Quique Alvarez, Roger, Tamudo, Sergio Garcia, Arnau, Toni Velamazan, Oscar Gargia, Lopo, David Gacia i Jordi Cruyff. Estratègia de la selecció 4-4-2 ofensiva
 • 24 jugadors convocats: Ramallets, Miquel Soler, Xapi Ferrer, Biosca, Quique Costas, Gràcia, Rifé. Segarra, Calderé, Gonzalvo III, Fusté, Solsona, Basora, Pep Guardiola, Manchón, Escolà, Samitier, Cristiano Bosch, Carles Rexach, Piera, Lardin, Clos, Zamora i Sadurní. Estratègia 3-5-2 molt ofensiva, com abans…
 • Menú en català
 • Camp Nou editat com a un partit de la Selecció Catalana
 • Himne Nacional de Catalunya “Els Segadors” quan la Selecció salta al camp
 • Veus dels jugadors que no estaven al PES3 (oleguer, roger, …)
 • 99.999 punts PES (totes les opcions de la botiga PES activades)
 • 7 samarretes de la Selecció (des de la més antiga a la més nova). Incorporades de sèrie les noves samarretes que s’estrenen pel partit del proper 25/05/2004
 • Samarretes actuals/reals dels següents equips/seleccions: anglaterra, frança, alemanya, itàlia, holanda, portugal, espanya, camerun, nigèria, argentina, brasil, argentina clàssìca, brasil clàssic, anglaterra clàssica, frança clàssica, alemanya clàssica, itàlia clàssica, holanda clàssica, arsenal, liverpool, manchester united, monaco, bayern munich, milan, roma, inter, juve, porto, ath.madrid, betis, celta, depor, barça, madrid, reial societat, valència i galatasaray
 • Tots els noms dels equips i dels jugadors corregits.

PS2

 • Juga amb la Selecció Catalana actual (substituint Slovenia) i amb la Catalunya Clàssica (substituint Austràlia)
 • Selecció Catalana amb les 1a i 2a equipació de porter i de jugador oficials.
 • Selecció Catalana Clàssica amb la 1a i 2a equipació de porter i jugador oficials.
 • 23 jugadors convocats: Victor Valdes, Capdevila, Carreras, Puyol (C), Gabri, Fernando Navarro, Xavi, Sergio, Gerard, Luis Garcia, Luque, Oleguer, Mingo, Quique Alvarez, Roger, Tamudo, Sergio Garcia, Arnau, Toni Velamazan, Oscar Gargia, Lopo, David Gacia i Jordi Cruyff. Estratègia de la selecció 4-4-2 ofensiva
 • 24 jugadors convocats: Ramallets, Miquel Soler, Xapi Ferrer, Biosca, Quique Costas, Gràcia, Rifé. Segarra, Calderé, Gonzalvo III, Fusté, Solsona, Basora, Pep Guardiola, Manchón, Escolà, Samitier, Cristiano Bosch, Carles Rexach, Piera, Lardin, Clos, Zamora i Sadurní. Estratègia 3-5-2 molt ofensiva, com abans…
 • Menú en català
 • Camp Nou editat com a un partit de la Selecció Catalana
 • Himne Nacional de Catalunya “Els Segadors” quan la Selecció salta al camp
 • Veus dels jugadors que no estaven al PES3 (oleguer, roger, …)
 • Samarretes actuals/reals dels següents equips/seleccions: anglaterra, frança, alemanya, itàlia, holanda, portugal, espanya, camerun, nigèria, argentina, brasil, argentina clàssìca, brasil clàssic, anglaterra clàssica, frança clàssica, alemanya clàssica, itàlia clàssica, holanda clàssica, arsenal, liverpool, manchester united, monaco, bayern munich, milan, roma, inter, juve, porto, ath.madrid, betis, celta, depor, barça, madrid, reial societat, valència i galatasaray
 • Tots els noms dels equips i dels jugadors corregits.