09.01.09

Esforç reconegut

Premis Esportcatala.cat

Aquest divendres, 9 de gener, l’Hotel Catalonia Ramblas de Barcelona acollirà la cerimònia de lliurament dels guardons dels VIII Premis d’Honor d’EsportCatalà.cat. Enguany es lliuraran 68 guardons a esportistes catalans i institucions que han aconseguit mèrits durant l’any 2008, entre ells, diversos esportistes internacionals amb Catalunya l’any passat. És el cas, per exemple, de Víctor Montserrat (raquetbol), Xavi Moya (full contact), la Selecció Nacional Catalana de futsal o la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.
Al seu costat, altres esportistes destacats com ara Kilian Jornet, Jaume Alguersuari, Aschwin Wildeboer, Laia Sanz o Toni Bou, entre molt d’altres.

A tots ells, enhorabona! I un agraïment especial també a la gran tasca d’informació i suport que porta a terme Esportacatala.cat pel que fa al nostre esport i les nostres Seleccions.