07.01.09

Èxit del ball esportiu

Gran Mundial de Line Dance

La Selecció Catalana de Ball Esportiu ha tornat dels campionats del món amb una gran collita de medalles. El Mundial de Line Dance Country s’ha celebrat a Orlando (EUA) entre el 29 de desembre i el 4 de gener i els nostres representants, reconeguts des de l’any passat per la internacional de la disciplina (United Country Western Dance Council, UCWDC), han protagonitzat una actuació memorable.
Menció especial mereix Mireia Alonso, l’única ballarina Superstar de l’estat i una de les sis del continent europeu, que va quedar campiona del món de Line Dance Advanced i subcampiona de Showcase. Per la seva banda, Eric Olivera va ser subcampió masculí de Linde Dance Advanced i també de Showcase, Vanessa González va ser subcampiona en Crystal Novice i tercera del món en Open Novice i, finalment, Dani Marrodan, el més jove de la delegació catalana, va ser tercer en Teen Novice.

Els tècnics de la nostra Selecció, Fina Comas i Martí Prades, es van mostrar encantats del rendiment dels nostres esportistes en aquest mundial, i també enormement satisfets pel fet que finalment la Selecció Catalana ha pogut desfilar amb la nostra Senyera i inscriure els seus ballarins com a catalans.

Trobareu més informació a www.fcbe.cat