30.12.08

PER UN 2009 PLE D’ÈXITS

Aquest 2008 ha estat un any farcit d’activitats. Des de la Plataforma, amb l’ajut dels nostres esportistes i federacions catalanes, així com dels nostres col·laboradors i col·laboradores, hem fet avançar encara més les nostres Seleccions.

Com cada any, la Plataforma ha organitzat i participat en un gran nombre d’activitats en defensa del reconeixement de les nostres Seleccions Nacionals. Arreu del país s’han fet xerrades, participat en fires, tornejos esportius, etc.
La primera gran cita va ser el 7 de juny amb la celebració del III Dia de les Seleccions Catalanes celebrat a Girona. Les 27.000 persones que s’hi van acostar van gaudir amb exhibicions de trial, tornejos de bàsquet, amistosos d’handbol i tennis taula, concerts de grups musicals capdavanters i activitats per a petits i grans.
Posteriorment, l’Onze de Setembre, la Plataforma va ser molt present en tots els actes de celebració de la nostra Diada Nacional. Es va participar a la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova, vam ser coorganitzadors de la manifestació sota el lema “Som una nació, volem un estat propi” i com cada any vam tenir l’estand més visitat a la fira d’entitats a l’Arc de Triomf de Barcelona.

El 4 de desembre va arribar l’altra gran cita anual, el IV Premi President Companys, que en aquesta ocasió va guanyar el president de la Federació Catalana de Rugby, Xavier-Albert Canal. Aquest 2008, a més, vam guardonar tots els esportistes que han competit oficial i internacionalment amb Catalunya.

I, per acabar l’any, la ja habitual campanya publicitària de captació de col·laboradors que aquest cop va portar el lema “Volem patir” com a conseqüència de la prohibició d'”Una Nació, Una Selecció!”. També vam participar en l’amistós internacional Catalunya-Colòmbia de futbol i el I Tres Nacions de korfbal. .

Ha estat un any d’alegries, com la del reconeixement definitiu del nostre bowling, però també de tristesa, amb cops importants com els que han rebut les nostres curses de muntanya i el nostre rugby. Però malgrat la lluita dels despatxos i els jutjats, esportivament les nostres quinze Seleccions han competit amb normalitat, a Europa i arreu del món. Algunes han aconseguit excel·lents resultats, altres no tan bons, però tots els nostres esportistes, des del primer fins a l’últim, ens han omplert d’orgull defensant la nostra bandera allà on han competit. A tots ells, el nostre immens agraïment i la nostra més gran felicitació.

De cara a l’any 2009 que ara comença, només us podem prometre que des de la Plataforma seguirem treballant cada dia fort pel vostre i pel nostre somni: tenir cada dia més Seleccions Nacionals Catalanes participant amb normalitat en competicions oficials.

Feliç any nou i gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració i suport.

Una Nació, una Selecció!