29.12.08

Portugal guanya la 3 Nacions

Èxit del korfbal a Reus

La primera Copa Tres Nacions de korfbal va ser tot un èxit pel que fa a organització, nivell esportiu i assistència de públic. Durant el passat cap de setmana, més de 2.000 persones van passar pel Pavelló Olímpic de Reus per seguir de prop un torneig que, amb la participació de Catalunya, Portugal i Alemanya, formava part del calendari de la International Korfbal Federation (IKF). La nostra Selecció, malgrat el fet de jugar a casa, va acabar el torneig sense poder sumar cap victòria. Dissabte va caure 18-25 davant Portugal i diumenge 16-17 davant Alemanya, que va decidir aquest partit a l’últim minut. El proper dissabte a les 12:30h, Televisió de Catalunya oferirà en diferit el Catalunya-Alemanya al canal 33, una immillorable ocasió per veure en acció la nostra Selecció davant d’un dels millor combinats del món.
La campiona de la Tres Nacions va ser Portugal, que a més de superar clarament Catalunya, també va ser molt superior al combinat germànic i es va imposar per 24-17, confirmant d’aquesta manera el seu bon nivell en aquesta cita. A banda d’aquesta competició, el passat cap de setmana també va servir per veure en el mateix escenari, l’Olímpic de Reus, la fase final de la I Copa Catalunya Junior, que va acabar amb la victòria de l’AEE IES Montserrat i Miró, en guanyar a la final al CK Badalona. El tercer classificat va ser el Nicolau Copèrnic i el quart el KECA. Finalment, cal destacar també l’organització d’un clínic amb la participació de més de 70 nens i nenes de Reus i rodalies, una ciutat molt implicada en el creixement i difusió d’aquest esport.

Més informació a www.korfbal.cat i a www.ikf.org