24.12.08

“Una Nació, una Selecció!”

Tot el camp serà un clam

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes vol dur a terme durant el proper Catalunya-Colòmbia una reivindicació davant la prohibició judicial de la utilització del lema “Una Nació, una Selecció!”. Repartirem 3500 banderoles amb aquest lema perquè tothom el pugui utilitzar per animar la nostra selecció.
Com ja hem manifestat en diverses ocasions, trobem del tot fora de lloc aquesta decisió. Considerem que un lema com aquest, de caire popular i nascut arran de l’assemblea de Fresno, que va marcar un abans i un després en la nostra lluita, representa millor que cap altre el sentiment d’un poble que demana una representació esportiva internacional i oficial. Una representació que fins ara se’ns ha negat en molts esports per interessos, no només esportius, sinò sobre tot polítics.

Des de la Plataforma fem una crida a tots i a totes perquè diumenge el Camp Nou sigui un clam. Hem d’omplir les graderies per fer costat als nostres jugadors, per demostrar que volem Seleccions Catalanes i per fer sentir la nostra veu més forta que mai. El nostre crit ha de ser només aquest: “Una Nació, una Selecció!”. I ha de ser tan fort, que el sentin des de tot arreu on no el volen sentir. Per fer encara més evident aquest crit, la Plataforma té previst repartir milers de banderoles als accessos a l’Estadi amb el nostre lema imprès.

No hi podeu faltar! Diumenge al Camp Nou hi hem de ser tots!