23.12.08

L’adéu de Gratacós

Plegarà el 30 de juny

El Seleccionador Nacional de futbol ha confirmat aquest migdia que hi ha “un 99,99% de possibilitats” que el de Colòmbia sigui el seu darrer partit a la banqueta de Catalunya. El tècnic finalitza contracte el 30 de juny i això, afegit a les eleccions a la presidència que s’han de produir també a la primavera, l’han fet manifestar que “com que difícilment hi haurà cap més partit de la Selecció abans del juny, això implica que probablement el de diumenge serà el meu darrer partit al càrrec”.
A més, considera que “cal saber tancar els cicles i aquest ja s’està acabant, tinc projectes de futur interessants sobre la taula i aviat decidiré el meu futur”. Gratacós ha destacat, com a millors moments des que es va estrenar amb Catalunya ara fa tres anys contra el Paraguai, els dos partits contra Euskal Herria “pel que van significar aquells dos enfrontaments entre els dos països i perquè Catalunya finalment va tornar a jugar lluny de casa”. Gratacós ha destacat sempre per la seva implicació absoluta en la lluita per l’oficialitat de les Seleccions i, de fet, sempre ha prioritzat en les seves convocatòries aquells jugadors més involucrats en aquesta lluita.