23.12.08

Hi seran gairebé tots

Llista pel Catalunya-Colòmbia

El Seleccionador Nacional Català de futbol, Pere Gratacós, ha donat aquest dimarts la llista de convocats pel Catalunya-Colòmbia de diumenge vinent al Camp Nou (19h). Destaca la presència d’homes importants al Barça de Guardiola com són Puyol, Piqué, Busquets i Bojan, dos habituals de l’Espanyol com Coro i David Gª, grans jugadors de la Primera Divisió com Capdevila, Lopo, Belenguer i Sergio, i dos jugadors dels equips catalans de 2ªA, Matamala (Girona) i Alba (Nàstic).
La posició on sens dubte el tècnic ha tingut més problemes a l’hora de fer la convocatòria ha estat la porteria. Davant les baixes de Jorquera i Valdés, Gratacós ha optat per Morales (Sant Andreu) i Codina (Reial Madrid). A més, també ha hagut de fer front a altres inconvenients, com la lesió de Cesc Fàbregas, l’absència d’Oleguer (la lliga holandesa no s’atura per festes) i la negativa del president del Racing de Santander a cedir el migcampista Òscar Serrano.

Aquests són els convocats definitius:

FC Barcelona: Carles Puyol, Gerard Piqué, Sergio Busquets i Bojan Krkic
Espanyol: David Garcia i Ferran Corominas
Vila-real: Joan Capdevila
Getafe: David Belenguer
Celtic Glasgow: Marc Crosas
Betis: Damià Abella i Sergio García
Deportivo: Sergio González, Albert Lopo i Joan Verdú
Almeria: Albert Crusat, Bruno Saltor i Carlos García
Nàstic: Jordi Alba
Girona: Jordi Matamala
Sant Andreu: José Miguel Morales (porter)
Reial Madrid: Jordi Codina (porter)