21.12.08

Ens eviten!

Sense CAT-ESP per Nadal

Aquest Nadal no hi haurà el tradicional partit de la nostra Selecció Nacional d’hoquei patins. I la culpa no és ni de la Federació Catalana de Patinatge, ni de Reno -l’empresa encarregada d’organitzar anualment aquesta cita- ni tan sols del fet que el Palau Blaugrana, el seu escenari habitual, aculli el proper cap de setmana la Copa ASOBAL d’handbol. Segons ha explicat aquest diumenge en declaracions a Catalunya Informació el director de Reno, Josep Vigueras, la seva intenció per aquest 2008 era organitzar un triangular espectacular: Catalunya, Espanya i un combinat mundial.
Finalment però, tant la federació espanyola com el Consejo Superior de Deportes s’han fet enrere, segons afirma el mandatari de Reno, per evitar un enfrontament que podria resultar “d’alt risc”. Una llàstima, perquè segur que el partit hauria estat espectacular i marcat per un gran ambient. Tot plegat, però, fa que l’empresa catalana s’hagi quedat sense temps per buscar un altre rival de nivell. Segons Catalunya Informació, el proper amistós de la catalana d’hoquei serà al mes de juny. Això sí, queda ben clar que no serà contra Espanya.