18.12.08

Només falten 10 dies

Presentat el Catalunya-Colòmbia

La seu de la Federació Catalana de Futbol (FCF) a Barcelona ha acollit aquest dijous la presentació definitiva de l’amistós Catalunya-Colòmbia del proper 28 de desembre. Hi han assistit el seu president Ricardo Campoy, el Seleccionador Nacional Català Pere Gratacós, el president de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes Xavier Vinyals, el Delegat Territorial de la Secretaria General de l’Esport Toti Mumbrú, els vicecònsul de Colómbia a Barcelona, els vicepresidents de Barça i Espanyol Rafel Yuste i Joan Collet, i els futbolistes Bojan Krkic, David Garcia i José Miguel Morales.
Tots ells han fet una crida a l’afició catalana perquè ompli la graderia del Camp Nou en el que previsiblement serà l’últim partit abans de la I Copa de les Nacions, el torneig beneït per la Real Federación Española de Fútbol i la UEFA, que s’hauria d’organitzar el 2009 i on Catalunya serà l’amfitriona. Els tres jugadors assistens a la roda de premsa han destacat “l’orgull que representa sempre defensar els colors i la samarreta de Catalunya” i el nostre Seleccionador Nacional ha destacat “la predisposició de tots els clubs a l’hora de cedir els seus jugadors” i ha aclarit que portarà, com sempre, “la millor Catalunya possible”. La llista definitiva de convocats, el proper dimarts 23 de desembre, un cop la Lliga ja s’hagi aturat per vacances.