16.12.08

Tots amb el rugby!

Diumenge, amistòs femení a Valls

El proper diumenge 21 de desembre a les 13.00h la Selecció Catalana femenina sub’23 de rugbi juga al camp municipal del Vilar de Valls un partit contra un combinat de jugadores de la lliga estatal. Aquest és un acte organitzat pel Club Rugby Valls, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Rugby i l’Ajuntament de Valls. Hi assistiran el president de la Federació Catalana de Rugby i recent guanyador del Premi President Companys 2008, Xavier-Albert Canal, i altres autoritats de la Federació i el govern local.
Des de la Plataforma fem una crida a tots aquells aficionats catalans que vulguin fer costat als nostres esportistes. En moments com aquests, després de la sentència contrària a l’admissió internacional del nostre rugbi, en moments en què les nostres Seleccions Nacionals reben cada cop més atacs des dels ens esportius estatals i en què fins i tot se’ns prohibeix utilitzar els nostres lemes, cal que ens fem veure més que mai. Cal fer sentir la nostra veu i mostrar-nos units i decidits. Us hi esperem!

Una Nació, una Selecció!