15.12.08

NOU SPOT TELEVISIU DE LA PLATAFORMA PROSELECCIONS ESPORTIVES CATALANES

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes ha presentat aquest dilluns el seu nou spot televisiu. Com cada desembre, la Plataforma engega la seva campanya de captació de col·laboradors (actualment n’hi ha més 5.000), una campanya que es durà a terme mitjançant anuncis en televisió i faldons en diaris del nostre país. Després dels lemes “Una Nació, una Selecció!” i “Junts l’acabarem portant!” dels dos últims anys, enguany la Plataforma aposta pel “Volem patir”, un lema que reclama la nostra intenció de poder participar en competicions internacionals i, per tant, que els nostres aficionats puguin gaudir i patir com ho fan tots els seguidors d’altres seleccions nacionals oficials.
Pel que fa a la recent sentència judicial que declara il·legal l’anunci de fa dos anys per “la utilització de menors amb finalitats polítiques”, segons dictamina la jutgessa, la Plataforma estudia la possibilitat de presentar recurs. El seu president, Xavier Vinyals, ha criticat en la roda de premsa d’aquest migdia a Barcelona “la gran hipocresia de partits polítics com el PP i Ciutadans per instrumentalitzar un anunci innocent a favor dels seus interessos i en contra de les nostres Seleccions i la Plataforma”.

Pel que fa a la prohibició de fer servir en el futur un eslògan com “Una Nació, una Selecció!”, ha recordat que això només afecta als mitjans regulats pel CAC. A més, Vinyals ha explicat també que el Partit Popular va fer ara fa tres anys un anunci molt similar al que ara ha prohibit la justícia, en aquella ocasió amb una evident intenció política, com era anar en contra del nou Estatut de Catalunya.