15.12.08

Moya campió del món de Full Contact

Recupera el títol 10 anys després

El català Xavi Moya s’ha proclamat campió del món de Full Contact al derrotar per punts al francès Bernard Marchen, vigent campió, en un combat disputat al Palau Sant Jordi. El combat, que ha durat fins el 12è assalt, ha estat tota una demostració de potència física i tècnica. Moya era qui més atacava però el pugil francès es resistia una vegada i una altre a caure derrotat. Al final, per punts, Moya ha estat el guanyador.
Abans del combat Xavi Moya, en un acte més del seu patriotisme, ha fet sonar els Segadors mentre aguantava la senyera. Així mateix anava uniformat amb els pantalons de Catalunya i en el seu parlament ha deixat clar la seva implicació en pro del país i les seleccions nacionals.

Sens dubte, un seguit de gestos, poc habituals en un esportista, que fan mèrits pel futur premi President Companys. El jurat però, al cap i a la fi, és qui decideix. Veurem…