14.12.08

La Plataforma pionera en les noves tecnologies!

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes i l’empresa catalana QR Channel han dissenyat els QRs de la nostra entitat, essent la primera a tot l’estat a emetre un anunci des del qual l’espectador pot rebre informació en el seu mòbil capturant el codi QR que apareix en l’anunci.
Un QR-Code és un codi de punts en dos dimensions, semblant als tradicionals codis de barres, capaç d’emmagatzemar molta més informació ja que els codis QR contenen informació tant en sentit horitzontal com vertical. La denominació QR prové de l’anglès Quick Response ja que l’objectiu principal d’aquests codis és proporcionar un accés ràpid a aquesta informació.

Al nostre anunci de televisió, que podreu seguir aquests dies per TV3 i altres televisions, hi apareix un codi QR que si enfoques amb la càmara del teu mòbil (sempre i quan tinguis el programa adequat instal•lat) et permetrà a l’instant fer-te col•laborador de la Plataforma a través del mòbil i ajudar a les Seleccions Catalanes.

En l’anunci de premsa, que apareixerà a diversos mitjans, si enfoqueu igualment amb la càmara del mòbil el codi QR que hi apareix us arribarà instantàniament un enllaç que us permetrà visualitzar l’anunci “VOLEM PATIR!” al vostre mòbil.

Així de fàcil!

Tot per les Seleccions Catalanes!

Per més informació sobre aquesta nova tecnologia: www.qrchannel.com