12.12.08

I Copa Tres Nacions

Reus, amb el korfbal

Entre el 26 i el 28 de desembre, el Pavelló Olímpic de Reus acollirà la I Copa Tres Nacions de Korfbal. Hi prendran part les Seleccions absolutes de Catalunya, Portugal i Alemanya, en un torneig organitzat per la Federació Catalana de Korfbal, la Regidoria d’Esports de Reus, Reus Esport i Lleure, el Consell Català de l’Esport i la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, amb el patrocini de Fontina Grup i Centre Mèdic Garbí. Paral·lelament i durant els mateixos dies i en el mateix escenari es jugarà també la Fase Final de la Copa Catalana Júnior.
Aquesta Copa 3 Nacions és una nova demostració del compromís i la implicació de la ciutat de Reus amb l’esport català i les nostres Seleccions. Després del Dia de les Seleccions 2007, el Mundial de clubs d’hoquei patins ’08 i el Mundial Femení de Futsal ’08, aquesta és la tercera gran cita en aquesta ciutat relacionada amb els nostres clubs i Seleccions esportives.