10.12.08

Futbol Sala a Llívia

I Copa de les Nacions

La Federació Catalana de Futsal (FCFS) prepara un torneig internacional de cara a l’última setmana de març de 2009. Serà la I Copa de les Nacions que tindrà lloc a Llívia i que formarà part del calendari de l’Associació Mundial de Futsal (AMF) per a l’any vinent. L’organitzen l’ajuntament d’aquesta localitat pirinenca, la FCFS i la Unió Europea de Futsal (UEFS).
El torneig durarà set dies i comptarà amb la participació de vuit seleccions nacionals. A falta de confirmació definitiva, tot apunta que hi haurà combinats d’Europa, Amèrica i Àsia, es treballa per portar-ne algun d’Oceania i Àfrica i, segons afirmen des de la FCFS, aquest serà un torneig oficial d’alt nivell competitiu. Després de les festes nadalenques, el Seleccionador Català Juan Antonio Fernández ja començarà a treballar per preparar aquesta cita i portar la millor Selecció Catalana possible.