05.12.08

Nou spot televisiu

Presentació el 15 de desembre

La Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes durà a terme durant aquest mes de desembre, com ja és habitual, la seva campanya de captació de col·laboradors. Durant els dies previs al tradicional partit de Nadal de la Selecció Catalana de futbol, en aquest cas contra Colòmbia, la Plataforma emetrà un anunci televisiu elaborat un any més per la productora barcelonina Bonita Films, i que serà presentat el proper dia 15 de desembre.
L’objectiu és ampliar encara més el nombre de col·laboradors que donen suport a les Seleccions Catalanes i, més concretament, a les accions de la Plataforma. Actualment, el nombre de col·laboradors supera els cinc mil, gràcies en gran part a l’efecte de sensibilització d’aquestes campanyes de captació de col·laboradors.