12.11.08

Cita a Guadalupe

Mundial de físic-culturisme

El proper dissabte 15 de novembre, el Centre des Arts de Pointe de Pitre (Illa de Guadalupe) acollirà el Campionat del Món de Físic-culturisme de la UIBBN (Union Internationale de Body Building Naturel). La Selecció Catalana que hi competirà estarà formada per set esportistes, que van aconseguir el seu bitllet per a aquesta cita a la ja tradicional Copa Catalunya de Culturisme. Concretament, seran Félix Barrachina, Josep Camats, Anzízar Arango, Carles Ramon Arija, Antoni Fuentes, Jesús Barbero i Yasmina de Haro.
Tots els atletes participants de la Copa Catalunya, van oferir un gran espectacle després de mesos de preparació als centenars d’aficionats que es van aplegar al Pavelló Municipal de les Borges Blanques (Lleida). Ara, els set millors culturistes de Catalunya intentaran tornar de Guadalupe amb el màxim possible de medalles.