11.11.08

Recepció a les campiones

Carod, amb les nostres esportistes

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha rebut en audiència aquest matí les components de la Selecció Catalana femenina de futbol sala; les jugadores catalanes de la selecció estatal d’hoquei patins, el Club Gel Puigcerdà i la patinadora Alba Pérez, totes elles amb importants èxits esportius durant aquest 2008. El vicepresident ha destacat que el Govern de la Generalitat “continuarà dedicant recursos i esforços a la promoció de l’esport de base, dels seus valors educatius i de la seva funció de cohesió social”.
L’ha acompanyat la secretària general de l’Esport, Anna Pruna. De la mateixa manera, Caror-Rovira ha subratllat que la promoció de l’esport femení és una prioritat per la Generalitat de Catalunya. Segons ha dit, “la intervenció de la dona en l’esport, amb l’aportació de valors diferents als masculins està contribuint a generar el canvi a la nostra societat”.

En aquest sentit, ha explicat que “s’ha incorporat la perspectiva de gènere a tots els programes de la Secretaria General de l’Esport”, destinant 2,5 M€ a activitats específiques en matèria de gènere. A més, ha recordat que la Secretaria ha engegat una campanya institucional amb diversos objectius, com ara incrementar les dones en les estructures dirigents del nostre país, on actualment hi representen un escàs 3%.