11.11.08

Catalunya, a l’Open Mundial

Lightcontact-Kickboxing, amb Rafa López

El proper diumenge, dia 16, Catalunya estarà representada a l’Open Mundial de Lightcontact-Kickboxing de Londres, de la mà del català Rafa López. El nostre representant compta amb el suport de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes i l’empresa Ikara Sport. López parteix com un ferm candidat a la medalla, ja que té una àmplia experiència acreditada, amb diversos èxits internacionals de Lightcontact.
Actualment compagina les seves competicions en dues modalitats, Taekwondo ITF (rècord mundial amb 6 participacions en mundials) i Lightcontact (disciplina englobada en el Kickboxing). Precisament, pel que fa al Lightcontact, el combat que estava previst per a finals d’aquest 2008 pel Mundial Professional, haurà d’esperar fins al 2009.