07.11.08

II Jornades de Prevenció

La Plataforma, amb la seguretat en l’esport

Aquest divendres s’han tancat les II Jornades de Prevenci ó en l’Esport, organitzades per la Fundació Catalana per a l’Esport, amb la col·laboració i patrocini de la Secretaria General de l’Esport, la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes i l’Institut Barcelona Esport, entre d’altres. La Plataforma, a banda de patrocinar les jornades, hi ha estat present en la figura del seu vicepresident, Sergi Blàzquez, que ha pres part en una de les taules rodones d’aquest divendres.
A banda, durant els dos dies que han durat les jornades, hi han participat, per exemple, l’alpinista Edurne Pasaban, les nedadores Gisela Moron i Deborah Font, el waterpolista Xavi Vallès i els seleccionadors catalans Pere Gratacós, Sívia Font i Toni Alemany. Tots ells han reflexionat al voltant de temes vinculats amb la prevenció i la seguretat en l’esport, en unes jornades adreçades a esportistes, metges, preparadors físics, entrenadors, monitors, empreses d’esport i lleure, federacions i clubs esportius, i tota aquella persona o institució vinculada amb temes d’esport, seguretat i salut. Tot plegat ha finalitzat avui amb un notable èxit d’assitència i amb un excel·lent nivell en les xerrades i debats que s’hi han pogut veure.