06.11.08

Com a mínim, sisens

Mundial sub’23 de korfbal

La Selecció Catalana sub’23 de korfbal ha superat aquest dijous Alemanya per un ajustat 19 a 18 i dissabte s’enfrontarà a Anglaterra en la lluita per la cinquena i sisena posició al Mundial sub’23 de Kaohsiung (Xina Taipei). A 12 minuts del final, Catalunya perdia de 2 punts (16-18), però els de Tilbert La Haye han capgirat el marcador de forma brillant, amb la cistella de la victòria, el 19 a 18, anotada per José Luis Jurado als últims segons. Un dia més, Xavi Blázquez amb 6 punts, ha estat el millor home del combinat català.
Pendents encara de la gran semifinal del torneig, l’Holanda-Bèlgica que enfronta les dues millors seleccions europees per un lloc a la gran final, ja sabem que Xina Taipei, l’equip amfitrió, ha aconseguit el seu bitllet per a la final superant Rússia (18-16), i espera rival. La lluita pel bronze enfrontarà els russos amb el perdedor de l’Holanda-Bèlgica. El 5è i 6è lloc se’l jugaran Anglaterra i Catalunya, i pel 7è i 8è lluitaran Alemanya i la República Txeca.

Més informació a www.korfbal.cat i a www.korfball.org