04.11.08

Lluitant per ser quarts

Mundial Sub’23 de korfbal

Avui era un dels dies importants per a la nostra Selecció de korfbal al Mundial Sub’23 de Xina Taipei. En els enfrontaments d’aquest dimarts contra Anglaterra i de demà contra Austràlia el combinat català es juga ser un dels 4 primers del seu grup i, per tant, poder lluitat en els encreuaments per acabar el Mundial entre el 5è i el 8è lloc. Malauradament, l’ajustada derrota d’avui contra els anglesos (14-13) deixa gairebé impossible ser tercers, però guanyant demà Austràlia podrien acabar com a quarts de grup.
Dimecres, doncs, els catalans jugaran el partit definitiu de la primera fase del torneig, davant els australians, que també arriben només amb la victòria aconseguida davant Hong Kong i avui han perdut clarament per 41 a 9 davant Bèlgica. Contra Anglaterra, Austràlia va caure per 16 a 7, un precedent que permet ser moderadament optimistes.

Més informació a www.korfbal.cat i a www.korfball.org