04.11.08

GASOL AMB LA SELECCIÓ CATALANA

Nou mod gratuït per a la versió PC de l’NBA’08

El portal selecciocatalana.cat, amb el suport de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, ha aconseguit avançar-se al futur, i ha convertit ja en una realitat la possibilitat que la Selecció Catalana pugui enfrontar-se als equips de l’NBA i a la mateixa selecció dels Estats Units, or als Jocs Olímpics de Pequín ’08, superant Espanya a la final. Tot és possible gràcies a la modificació de l’NBA 2008 per PC que es podrà descarregar des d’aquest dimarts al web de la Plataforma: clica aquí. Un gran realisme en les cares i els moviments, així com en les equipacions, et permetran convertir-te en l’entrenador de la Selecció del teu país. Amb el mod NBA 2008 pots alinear al mateix equip Raül López, Joan Carles Navarro, Ricky Rubio, Pau Gasol i Marc Gasol i fer triomfar Catalunya entre els millors equips del món.