03.11.08

Arriba la primera victòria

Mundial Sub’23 de korfbal

La Selecció Catalana Sub’23 de korfbal ha sumat avui la seva primera victòria al Mundial de la categoria que es disputa aquests dies a Kaohsiung (Xina Taipei). Dissabte, al primer partit, els de Tilbert La Haye van caure clarament els amfitrions per 26 a 8, i diumenge va arribar una nova derrota, 17-10 contra Bèlgica, una altra gran potència d’aquest esport. Malgrat aquest mal inici previsible, la passada matinada, la bona victòria per 20 a 8 davant Hong Kong ha donat als catalans els primers tres punts en aquest torneig.
Demà Catalunya s’enfronta a Anglaterra i dimecres a Austràlia, buscant sis punts més que els permetin passar a la fase final, que determinbarà els millors vuit equips del món. Cal destacar que el català Salva Fort es troba, després d’aquestes tres jornades, entre els màxims anotadors del campionat. Concretament és setè al rànquing, amb un un total de 10 cistelles.

Més informació a www.korfbal.cat i a www.korfball.org