29.10.08

A l’assalt del Mundial

Copa del Món sub’23 de korfbal

Aquest dissabte, 1 de novembre, la Selecció Catalana sub’23 de korfbal debuta al Mundial de la categoria que se celebra a Kaoshyung (Xina Taipei) i on, fins el dia 8, hi prendran part els dotze millors combinats mundials. L’acció pels catalans començarà ben aviat, ja que s’estrenaran contra els amfitrions en el partit inaugural. Els tècnics, Tilbert La Haye i Sergi Mayorgas, s’han endut finalment 15 jugadors, 7 nois i 8 noies, per fer front a aquesta cita.
Són Xavi Blázquez, José Luis Jurado, Alexis Escardibul, Manuel De Souza, Laia Rosa i Laia Gutiérrez del Vallparadís; Octavio Sánchez i Jessica Lechuga del Badalona; Berta Alomà i Albert Parró del Sant Cugat; Salva Fort i Tamara Gutiérrez del Stirling; Òscar Hernández del Vacarisses; Irene Figueroa del Castellbisbal i Míriam González del SLCA.

Els grups en aquest mundial són força complicats i, un cop més, Bèlgica i Holanda, surten a priori com a grans favorites. Al grup A hi ha Holanda, Rep. Txeca, Alemanya, Xina, Rússia i Sud-Àfrica i al B Bèlgica, Catalunya, Anglaterra, Xina Taipei, Hong Kong i Austràlia. Serà, soncs, una cita molt complicada pels nostres, però malgrat tot, aspiren a fer una molt bona actuació i demostrar que el korfbal català cada dia té un nivell més alt.

Els horaris seran els següents (hora catalana):

1 Novembre 12:30h, Catalunya-Xina Taipei
2 Novembre 07:15h, Bèlgica-Catalunya
3 Novembre 05:30h, Hong Kong-Catalunya
4 Novembre 03:45h, Anglaterra-Catalunya
5 Novembre 09:00h Austràlia-Catalunya