28.10.08

Carregats de medalles

Europeu de Line Dance ’08

La Selecció Catalana de ball esportiu ha tornat de l’Europeu de Line Dance Country de Londres amb una bona collita d’èxits. Sota la direcció dels tècnics Fina Comas i Martí Prades, Yulia Moskina (júnior), Olga Lizunova (sènior), Mireia Alonso (adult) i Joan Gibert (sènior) van alçar el títol de campions d’Europa en les seves respectives categories. A més, Dani Marridan (júnior), Maria Belenkova (júnior) i Vanesa González (adult) van ser subcampions en les seves proves. Vanesa González, a més, va afegir un tercer lloc a la categoria Open.
La Federació Catalana de Ball Esportiu està reconeguda en la disciplina de country pel màxim organisme mundial de la mateixa, el United Country Western Dance Council (UCWDC) i, per tant, pot participar en totes les seves competicions internacionals. De fet, el proper mes de gener, Catalunya prendrà part al Mundial de country que tindrà lloc a Orlando, als Estats Units.

Més informació a www.fcbe.cat