27.10.08

Encara no ho entenen

Espanya renuncia a l’Europeu de bowling

Com ja va passar al mes d’agost al Mundial de Bowling Sub’23, la Federación Española de bolos ha tornat a renunciar a disputar una competició internacional per la presència de la Selecció Catalana. En aquesta ocasió ha estat a la Copa d’Europa que s’ha celebrat a Duisburg (Alemanya) aquest cap de setmana.
Aquesta institució, malgrat les contínues sentències legals que defensen l’admissió de Catalunya a la internacional, segueix negant-se a participar en competicions internacional perquè, segons diu, la Ley del Deporte no els permet enfrontar-se a seleccions autonòmiques en tornejos oficials al mateix nivell. L’únic que aconsegueixen negant l’evidència, però, és perjudicar els seus propis esportistes, que continuen sense poder competir per l’obstinació del seu president.

En el vessant esportiu, a Duisburg hi han participat 42 països i l’actuació dels representants catalans ha estat molt digna. En categoria masculina, Raül Gálvez ha acabat en la posició 25, i l’austríac Thomas Gross s’ha endut la victòria superant el noruec Roger Olsen a la final. Pel que fa a les fèmines, victòria de l’anglesa Zara Glover i segona posició per a la finlandesa Krista Pöllänen. Sandra Torrents ha finalitzat en una excel·lent 18a posició.