22.10.08

Catalunya-Colòmbia el 28-D

La FCF confirma el matx

Colòmbia serà el proper rival de la selecció catalana de futbol. Encara sense hora i camp confirmats, només se sap que el partit serà el proper 28 de desembre. El seleccionador nacional de Catalunya Pere Gratacós pensa que “Colòmbia es una selecció prou forta per jugar contra Catalunya. El darrer empat aconseguit contra el Brasil a Rio de Janeiro és una mostra de la competitivitat de la selecció que entrena Eduardo Lara.
Tenen possibilitats de classificar-se pel Mundial de Sudàfrica 2010, amb jugadors d’experiència com el seu capità Mario Yepes, Gerardo Bedoya, Agustin Julio, i els jugadors que juguen a la Lliga BBVA, Perea i Mosquera”. Colòmbia ha participat en 4 edicions de la Copa del Món (1962, 1990, 1994 i 1998) i és campiona de la Copa Amèrica (2001). La Plataforma té previst aprofitar el partit per reivindicar amb diferents iniciatives l’oficialitat del nostre combinat! Cal dir que a Catalunya hi ha prop de 50.000 immigrants colombians (dades 2007) i tenint en compte que juntament amb les aficions argentina i brasilera són una de les més sorolloses del món, el partit es preveu que sigui una gran festa.

Tots al camp amb la nostra selecció!

Resum del Colombia – Brasil